Vraag een offerte aan


Zakelijke Catering

Suri Xprez heeft voor de zakelijke markt diverse diensten ingericht om een totaalconcept te kunnen bieden voor maaltijden, gerechten en amuses. Dankzij onze ervaring bij opdrachten onder verschillende etniciteiten, herkennen wij het eetgedrag van verschillende culturen. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste selectie van gerechten te adviseren die het beste past voor elk type feest.

Voor de onderstaande gelegenheden willen wij u graag van dienst zijn:

Lunch Xprez

Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod van belegde broodjes, soepen en maaltijden, die wij op locatie kunnen bezorgen of serveren. Wilt u een keer wat anders voor de lunch dan de standaard broodjes & garnituren, dan hebben wij een Surinaamse Lunch Deal. U krijgt dan Surinaams belegde broodjes met kipkerrie, ei-kerrie, bakkeljauw, garnalen/kouseband, ketjap-kip en nog diverse andere variaties om uit te kiezen. Eventueel aan te vullen met lunchmaaltijden zoals sautosoep, nasi of bami.

Kantine

In de pauzes wilt u uw werknemers een heerlijke (gezonde) lunch kunnen bieden. U gunt uw personeel immers natuurlijk het beste. Wij kunnen de bedrijfscatering in uw kantine verzorgen! Het dagelijkse menu wordt in overleg samengesteld. Hier kunnen wij ook een combinatie maken tussen koude, warme en exotische maaltijden. Wij werken sinds kort samen met de vegetarische slager (Unilever) en kunnen u ook voorzien van diverse vegetarische maaltijden.

Personeelsfeest

Wij assisteren bedrijven graag bij het organiseren van een personeelsfeest en zorgen dat deze helemaal naar wens wordt uitgedacht en uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan een gezellige borrel met amuse hapjes of een volledig lopend buffet met speciale gerechten. Wij zorgen dat de inrichting & thema volledig zal aansluiten conform uw wensen. Als u een eigen idee heeft en deze graag wilt uitvoeren kunnen dan is dat uiteraard ook bespreekbaar.

Evenement Catering

Suri Xprez heeft een uniek Walk-in Buffet concept dat o.a. bij concerten of musicals wordt toegepast op basis van een all-inclusive concept. Gasten krijgen bij aanvang een dinner-card en kunnen daarmee langs ons walk-in buffet waar ze eenmalig onbeperkt mogen opscheppen. Deze combinatie wordt vaak toegepast in combinatie met artiestenshows, cabaretvoorstellingen en biedt daardoor een stukje exclusiviteit die gasten enorm waarderen op een speciale avond.

Crew & VIP Catering

Suri Xprez is specialist als het aankomt op de verzorging van uw publieks-, VIP-, en/of crewcatering. Ons team zorg op locatie ervoor dat uw gasten of personeel wordt voorzien van de afgesproken maaltijden en biedt tevens de volledige ondersteuning in de organisatie hiervan. Crewcatering voeren wij vaak uit en zorgen wij bijvoorbeeld filmproducties of festivals dat er maaltijden worden geserveerd voor het aanwezige personeel & artiesten.

B2B Productie Catering

Suri Xprez produceert voor ontzettend veel eethuizen, restaurants, zalen en marktlieden kant-en-klare verpakte maaltijden, welke doorverkocht worden aan hun klanten. Al onze gerechten kunnen optioneel met uw eigen logo worden verpakt en vervolgens als (white-label) worden doorverkocht. Bij maatwerk zorgen wij tevens voor het volledige kookproces, verpakking, bedrukking en bezorging op locatie. Als re-seller maak je dus je eigen marge op onze gerechten en bouw je op deze manier een eigen klantenkring.


Maak een belafspraak!

Vul uw telefoonnummer in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contactgegevens

Suri Xprez
Transistorstraat 58C
1322 CG Almere

036- 525 84 48 06 – 189 45 768
catering@xprez.nl

ESINIT Webdesign by ESINIT