Vraag een offerte aan


Particuliere Catering

Suri Xprez is een professionele Surinaamse cateraar, die met zijn gerechten de nadruk legt op de “experience”. De smaakbelevenis die je proeft in onze gerechten, die wij met de juiste kruiden, bereidingswijze en liefde produceren. Van een verjaardagsfeest, bruiloft tot personeelsfeest. Wij zorgen voor een onvergetelijke avond waar je gasten nog lang over na zullen praten.

Voor de onderstaande gelegenheden willen wij u graag van dienst zijn:

Verjaardag

Als u een verjaardagsfeest wilt vieren met een Surinaams Buffet dan verzorgen wij deze graag met personeel op uw feestlocatie. Heeft u een speciaal jubileum te vieren? Dan helpen wij u graag bij de volledige invulling van uw avondprogramma en kunnen wij advies geven op gebied van decoratie, tafelgarnering, hapjes, drankjes & desserts. Wij hebben prijsafspraken met zalen, bands & DJ’s en kunnen uw volledige feest organiseren, en u kan dan zorgeloos genieten van uw feest!

Trouwfeest

Een trouwfeest is een belangrijke dag waar alles tot in de puntjes goed geregeld moet zijn. Vaak is de dag heel lang voor dag-gasten die naast de trouwceremonie ook het avondprogramma meemaken. Wij denken graag met jullie mee en zorgen voor een complete invulling op gebied van Surinaamse amuses, snacks, salade- en/of sauto bar’s en het uiteraard het avondbuffet. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw trouwfeest te plannen, coördineren, en als project te begeleiden.

Traditionele Ceremonies

Wij zijn specialist op gebied van traditionele ceremonies. Vanwege onze exotische “roots”, weten wij exact op welke momenten het accent belangrijk is. Wij zorgen voor de juiste begeleiding tijdens het buffet, zodat gasten met de juiste doorstroming van het buffet kunnen genieten en dat uw feest op tijd start. Wij hebben kennis van de Hindoestaanse, Islamitische en Creoolse feestceremonies en hebben hier ook desgewenst speciale buffetsamenstellingen voor.

Jubilea

Jubileums zijn er om gevierd te worden. Elke mijlpaal is in onze ogen een feestje waard! Heb jij een bijzonder jubileum dat je wilt vieren? Wij helpen je graag met de organisatie van jouw feest en stemmen met uw werkplek af welke mogelijkheden er zijn om ons buffet aan te kunnen bieden op locatie.

BBQ Catering

Vanaf juni t/m september is het mogelijk om ons Surinaamse BBQ pakket te bestellen. U krijgt dan een compleet samengesteld pakket met gemarineerd vlees, groentes, salades, ketjap & pindasaus en kan dit ook aangevuld worden met onze Surinaamse vlees/vegan buffetten. Indien gewenst kunnen wij ook alle disposables, chafingdishes en de BBQ leveren, zodat u alleen nog hoeft te genieten van uw BBQ feest. Indien gewenst kunnen wij ook personeel leveren dat u ondersteund.

Dessert Catering

Wij bieden diverse de mogelijkheid om een Cinnabon Live Frostingbar te hebben op uw feest. Daarnaast kunnen ook Indian Mithaai Bar of Exotic Fruit & Juicebar opstellen dat volledig voorzien is van bakjes, tafelaankleding, personeel en servering. Wij werken samen met Momo IJs en zij bieden een overheerlijke Surinaamse kokosijs aan, welke in combinatie met ons desserttafel geboekt kan worden. Onze dessertvariaties zijn alleen in combinatie met onze catering beschikbaar.

Maak een belafspraak!

Ons contactformulier staat onder op de pagina. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contactgegevens

Suri Xprez
Antennestraat 32C
1322 AE Almere

036 – 525 84 48 06 – 189 45 768
catering@xprez.nl

ESINIT Webdesign by ESINIT